Program de afiliere

Câștigă până la 25% comision recurent din fiecare vânzare realizată prin intermediului link-ului tău de afiliere

Câștigă până la 25% comision

O parte din avantajele programului nostru de afiliere

Comision Recurent

Îți răsplătim eforturile printr-un comision generos de până la 25% din fiecare comandă. Comisionul este recurent atât timp cât clientul își prelungește serviciile.

Cookies 90 Zile

90 de zile, timpul în care un potențial client trimis prin link-ul tău de afiliat poate să comande un serviciu iar tu să înregistrezi un comision.

Servicii premium

Oferim servicii de găzduire premium, astfel ne asigiurăm că o să avem o colaborare de lungă durată și comisioane recurente din plin.

Materiale Marketing

Timpul tău este prețios, de aceea îți punem la dispoziție o colecție de materiale prin care poți promova serviciile noastre.

Retragere în 10 zile

Ne asigurăm că totul decurge rapid, de aceea, comisioanele obținute sunt transferate în contul tău bancar în termen de 10 zile.

Activare Rapidă

Activarea contul de afiliere în doar câteva secunde. Tot ce trebuie să faci este să creezi un cont de client și să activezi link-ul de afiliere.

Materiale Promoționale

Resurse vizuale
pentru partenerii noștri

web hosting
web hosting
web hosting
web hosting
gazduire web
gazduire web
gazduire web
gazduire web
gazduire web
gazduire web
gazduire web
gazduire web
Have questions?

Întrebări Frecvente

Pentru a activa un cont de afiliere trebuie să creezi un cont nou de client pe site-ul nostru sau să te autentifici intr-un cont deja existent și să navighezi în zona de Afiliere unde o să găsești opțiunea de activare cont afiliat.

În momentul în care activezi contul de afiliat sistemul nostru o să genereze link-ul dumneavoastră unic de referință. Link-ul Dvs de afiliere este de formă http://www.my.namebox.ro/aff.php?aff=001 însă conține un ID unic de identificare pe baza căruia noi o să urmărim conversiile și o să alocăm comisionul în contul de afiliere.

În programul de afiliere sunt cuprinse toate serviciile de web hosting și servere VPS. Nu oferim comision de afiliere pentru serviciul de înregistrare domenii, certificate SSL sau servere dedicate.

Plata comisioanelor se va face după un termen de 35 de zile dacă contul de afiliat ajunge la o sumă de minim 200 RON. În cazul plăților online, termenul de plată al comisioanelor poate fi amânat până la 60 de zile, pentru a evita fraudele.

Nu este permisă retragerea comisioanelor înregistrate pe aceeași firmă sau același client, din conturi de client diferite. Comsionul înregistrat dintr-un cont de client diferit al aceluiași deținător este anulat la retragere după verificările departamentului anti-frauda.

Fiecare afiliat va primi un link unic de referință de forma aceasta - http://www.my.namebox.ro/aff.php?aff=001. În momentul în care un posibil client se conectează la site-ul nostru prin acest link unic de referință, sistemul de afiliere va înregistra automat serviciile comandate de către acel client și va aplica comisionul în balanță de afiliere.

După efectuarea plății serviciilor comandate o să puteți vedea în contul de afiliat comisionul disponibil în urma conversiei.

În cazul în care comanda este efectuată la interval de câteva zile, conversia o să fie înregistrată chiar dacă nu se mai accesează site-ul nostru prin link-ul de afiliere. Acest lucru este posibil datorită cookie-urilor care sunt salvate în browser timp de 90 de zile.