Înregistrare domenii .RO

Înregistrați acum domenii web cu extensia .RO sau .COM și garantați-vă succesul în online înainte ca această oportunitate să dispară

Parteneri acreditați ROTLD

* Oferim domeniu gratuit în primul an la achiziționarea unui pachet de găzduire web pe minim 12 luni.

Beneficiile Tale

De ce alegi să înregistrezi un domeniu prin noi?

Prețuri Avantajoase

La noi găsești prețuri avantajoase pentru toate extensiile de nume de domenii, fie că este vorba de înregistrare, transfer sau prelungire

Parteneri ROTLD

Înregistrează domenii cu extensia .RO direct pe numele tău și ai acces direct la contul tău de client ROTLD pentru o administrare ușoară

Activare rapidă

Beneficiezi de activare aproape instantanee după ce confirmi plata și verificăm datele introduse în sistemul nostru de comandă

Suport 24/7

Ai întrebări sau vrei să te consiliem? Oferim răspunsuri rapide, indiferent de oră sau zi.

Transfer Gratuit

Poți să îți transferi domeniul .ro în mod gratuit la noi. O să plătești doar prelungirea dacă este cazul.

Extensii la cerere

Vrei să cumperi un domeniu cu TLD specific? Scrie-ne și te ajutăm să găsești extensia dorită.

Have questions?

Întrebări Frecvente

Numele de domenii comandate prin intermediul site-ului nostru devin active in câteva minute după confirmarea plății în sistem. Este foarte important ca în timpul înregistrării să completezi toate câmpurile (CNP sau datele fiscale ale firmei – în cazul domeniilor .ro).

În cazul în care nu sunt completate toate câmpurile în momentul realizării comenzii, activarea nu este realizată în mod automat, fiind nevoie de o verificare prealabilă din partea noastră.

Pentru realizarea transferului de la un alt registrar către NAMEBOX este necesar să ne comunicați Cheie de Autorizare pentru transfer la un alt registrar.

Cum obțineți cheia de transfer?

Navigați pe site-ul RoTLD.ro -> Domenii .RO -> Administrare Online (și resetați parola de acces în contul de client RoTLD). Odata autentificați în cont, navigați în meniul Cheie de Autorizare -> Transfer la alt registrar. Cheia de autorizare o să fie transmisă pe email-ul Dvs, iar ulterior trebuie comunicată echipei NAMEBOX.

În cazul în care doriți să realizăm noi aceste operațiuni vă rugăm să ne comunicați acest lucru printr-un simplu reply la acest email, urmând că Dvs doar să ne transmiteți prin forward mail-urile primite de la RoTLD. Forward-ul se realizează către adresa noastră [email protected] iar ulterior o să ne ocupăm de tot procesul de transfer și de aplicarea reducerii de preț pentru viitoarele prelungiri și înregistrări.

În cazul în care ai înregistrat un nou nume de domeniu și dorești să îl adaugi într-un cont de cPanel existent trebuie să te conectezi în acel cont de cPanel și să îl adaugi secțiunea Addon Domains. Asigură-te că ai setat name serverele corecte.

Name serverele unui nume de domeniu înregistrat prin NAMEBOX se modifică din contul de client (my.namebox.ro) secțiunea Domenii -> Domeniile Mele -> click pe cele 3 puncte din dreptul domeniului -> Management nameservere. Actualizarea necesită un timp de propagare de 4-24 ore.

În cazul în care dorești să transferi domeniul pe un alt nume (un alt deținător) trebuie să iei în calcul că este percepută o taxă in valoare de 15 euro + TVA. Operațiunea de transfer (trade) durează aproximativ 24 de ore din momentul plății iar de toate operațiunile se ocupă echipa noastră tehnică.

Taxa de prelungire a unui domeniu cu extensia .ro este de 12.99 Euro + TVA calculat la cursul BNR. În cazul în care factura de prelungire primită pe email este de o valoare mai mare ne poți scrie pe [email protected] pentru verificări/actualizare preț.